fredag 8 januari 2010

Fredagen den 8:e..

Andra fredagen för 2010.. Ja det har ju inte hänt mycket.. eller?
I förrådet finner man nu vita väggar, vitt tak och omålat golv.. men det närmar sig hehe.. kommer att bli sååå kul att få fixa till med "min" hörna.. Lite smarta lösningar och massa pysselgrejor och ÄNTLIGEN en plats där jag kan måla, sy, snickar mm. ÅÅ längtar..
Förvaring till max men ändå snyggt och med en GIGANTISK ordning så kommer jag nog att vilja spendera merparten av min fritid där ute ;)
Och jag har redan planerat hur det ska gå ihop med dotter och make.. hehe.. Zackosäcken och bärbar DVD.. till dottern.. Maken får försöka få till "sin" arbets/snickar hörna.. (tro inte att det är hans.. kommer snart på ett sätt att erövra även den delen ;)

I kväll bjöd min älskade man på Cesarsallad alá Leffe med en cesardressing gjord på västerbottenost och med ett gott vin till blev det en succe!! Såå gott..!!

Har kommit på ett sätt att "byta" till sig en dimmer installation.. Eha.. Pappa P kommer att få ta åt sig äran för tvättning och tvätthängning om han tar på sig att dimra vardagsrummet..
Deras tvättstuga har frusit och då är det INTE lätt att tvätta, om man inte vill återgå till 1920 talets teknik.. handtvätt.. Så självklart bidrar jag så änglalikt med lite vatten, tvättmaskin och en gnutta tvättmedel..
Och nu till planen.. Tvättnapping.. Japp.. Håller tvätten som gisslan och släpper en socka i taget mot att lamporna kopplas ;)

(ja elle hur.. ;)

I morgon ska vi in till stan som det verkar.. måste kontrollera att det fortfarande ska planeras festligheter.. MEn jag glömde att ringa direktörskan för tidsbokning för detta trevliga möte.. Hoppas på fika ;)
Thealie är på tåna då hon hoppas på att få leka av sig med vilda Isabella.. :)

L jobbar i morgon och jag ska även försöka få till målning och sovmorgon och BOCK utlämning.. önska mig lycka till.. tror att jag kommer att misslyckas även denna helg.. Suck!
Kan man ansöka någonstans om utökad helg.. en extra helgdag..??
Måste väl finnas även en myndighet för det? Finns ju för allt annat?!

NÄ .,.. sörpla upp vinet.. slicka ur godispåsen och släpa dököttet i säng.. Å nej, Inte min man.. utan jag ska sörpla vin och slicka påsens innerväggar.. dököttet? Nja det tillhör väl oss båd.. Mej!!

Kram och godnatt!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar