söndag 3 januari 2010

tvätt och tvättstuga...



Har varit flitig i dag.. suttit och vikt tvätt för brinnande livet, surfat runt bland bilder och smakfulla tvättstugerenoveringar.. Dessa två känns som jag.. Ih.. vi.. menar jag ;)
Men faktum är att L har lagt ner allt när det gäller byggen, renovering, isolering.. ja allt som har med yttre och inre byggnation.. tror han har tappat motivationen.. INte jag !!
I dag har jag satt upp tre lampor.. måste erkänna att jag fick kosta på ett samtal till pappa P och höra efter om hur vida kåken riskerar att brinna upp eller inte om jag kopplar fel.. tre lampor i en serie koppling.. ett utag och en stickkontakt.. tror väl att det heter så ;)
Han upplyst mig om att det i värsta fall small i proppskåpet.. och det i sig resluterade i att jag skulle få lyfta min söta lilla ändelse och fixa propparna.. (tror att jag skulle kunna det.. såg inte så svårt ut.. JO självklart kollade jag in proppskåpet innan jag chansade ;)
Nja iof så upplyste han mig bara om att det skulle smälla i proppskåpet och att kåken INTE skulle brinna upp.. Min söta bakdel nämnde han dock inte ;)
Men i taket hänger nu de tre inköpta lamporna.. men ack så ljust det blev.. Måste införskaffa tre svaaaaga lampor och så måste jag ringa Pappa P en gång till.. det där med dimmer.. ja det är nog inget för mig.. OCh är man fastighetsnisse så får man nog offra sig för en liten snabbis.. Nä dream on.. det får PP nog ta med L.. Asgarv ;) Och alla dessa skämt bara för ett liiiitet rosa ishjärta ;)
Bästa "negerby"(platsen kallades så för några årtionden sen..inget rasistiskt menat) familjen har varit på besök.. T kunde inte hålla sig från att fråga Elin om hon hade en liten bäbis i mage.. om det varit med på jobbet, om den få ligga kvar när hon ska sova..Att Isak ska få sig en lillebror..Ska Isak få en liten bäbis.. få se.. har du en bäbis i magen.. ska Isak få ett syskon, har bäbisen varit med på ditt jobb.. Jag ska också få en liten syster.. till sommaren.. (No Shit.. ingen har berättat att jag ska ha barn..;) Ja frågorna avlöste varandra och det tog en bra stund innan hon ledsnade på att fråga..
Men i alla fall.. vännerna ska ha en liten knodd och det ska bli jätte spännande..
I dag skulle jag hinna ut med lite sena julklappar.. Men icke.. INte en chans.. det får bli i morgon eller någon annan dag.. skäms.. men jag har helt enkelt inte haft tid..
Stackars vänner..
I morgon börjar arbetet igen.. MÅste ta i med arbetshandskarna.. måste plugga på riktigt.. less på att inte kunna det jag håller på med.. Så nu när vi snart har klarat av det mesta med våra byggen så får jag se till att få liite tid över för studier..Tror jag ska planera in dagar då jag sitter över och bara rå pluggar..
Nu ni.. sängen väntar.. i morgon ska jag vara uppe med tuppen och jooooooobba..!

1 kommentar:

  1. Tur att vi tycker om dig ändå :D

    Stressa lugnt. Vi hinner ses, kanske på torsdag 19.00-21.15?

    / Jenny S

    SvaraRadera