lördag 20 februari 2010

nockad...



... på sant!! Ni som vet att jag äääälskar godis kommer nu att få er ett skratt..
Dagen började segt.. jobb på schemat.. Uscha..Barnvakten som i dag bestod av bästa grannarna, pappa P och Christina samt gotrollen hade fått äran att vakta vårt vilddjur.. (Tycks ha gått bra ;)Jag tog mi i bakhakan-skinnet som herr Oliver skulle ha sagt(nackskinnet) och ringde ner för att rätta till min man som sagt att jag BARA skulle ha jobbat till 1300.. eh..1500 (men det blev 1400)
DÅ.. DÅ ni, får jag tipset av älskade pappa P att dom SKÄNKER bort ett kilo godis på ICA Maxi.. (alltså om man handlade för 200 kronor..)
Undrar och förundras över hur han kom på den ädla iden att informera MIG om det..Kan inte komma på en ENDA tänkbar anledning till det föruuuutom att jag kanske är smått beroende av dessa små söta giftiga smaragder :)
Jag trotsade suget och behöll den goda ..eh,nåväl mellangoda livsstil några timmar till och vägrade svänga in på ICA när jag for hem ;)
I stället tog jag mig en sväng förbi Media Markt..
Nu har jag ledsnat på den satans svaga axel och nacke som jag inte har något kvitto kvar på.. dvs ingen returrätt på skiten!!
Jag stegade in och införskaffade mig en liiiiiten massageapparat!!

Japp.. slå upp det på internet så får ni inte direkt rätt bild av den som jag lämnad fram till kassören.. Näpp.. söker man på internet så kan jag informera er om att det inte är lämpligt att göra det på arbetstid.. Vilket jag av dumdristighet gjorde.. Kan tänkas att jag kommer att få ett förhör med min underbara chef på måndag då vår Internet spanare på jobbet förmodligen med ett stort och stolt leende registrerat mitt sne steg in på INTIM sidorna.. shhiii...
MEn som sagt, jag rättade sedan min sökning och markerade rygg och nacke ..

Väl hemma på ön bjöd min make på fika hos grannarna som med ett ängla likt tålamod jonglerat tre under fyra... (Nästan, på så när som en månad)
Han själv klev in en halvtimme efter sin fru och vi knaprade i oss söta kakor (Christinas.. måste säga..Mmmmmm.. )några bullbitar från bageriet och därefter tog vi varsin bil och brummade hemöver..

Jag tog på mig att handla lördagsmiddagen men med en baktanke.. Har länge gått och suktat efter en filmkväll.. EN speciell film stod på listan.. The Ugly Truth..SUck!! Uthyrd!! Tog mig i bakhaketyget och (Älskar Olivers med andra ord nacke..det går ju att använda till allt.. ;)valde en som jag med gott mod trodde att min man skulle gilla.
Valet föll på Baksmällan.. rätt underhållande men inte ett dugg romantiskt så det föll honom i smaken ;)

Jo men vet ni vad det var jag skulle berätta.. När jag handlar så kommer jag att tvingas gå förbi godis hyllorna..
MÅste ha lördagsgodis till Lillan och fattar en påse med vänsterhanden..
Böjer mig ner och tar en skopa med den högra och dunkar pannan i en godislåda..

Satan så ont det gjorde!
Snacka om irriterande att bli stångad av en plastlåda med saltagrodor.. Jag blev rätt paff.. böjer mig ner igen för att fatta skopan som jag tappade tillbaka i facket för skoporna.. dunkar i huvudet IGEN.. denna gång ännu mer förvånad.. Lillkillen brevid mig skrattar åt mig.. och jag svär inombords då jag tvångsmässigt MÅSTE ÅÅÅÅÅHa till högt.. Ni vet, när man är på väg att ramla så kan det lätt slinka ut ett ÅÅÅhh....i falsettlikande tonart.. Två sådana under typ två sekunder. En kvinna som stångar ner huvudet i godislådan TVÅ gånger under loppet av två sekunder är ju tydligen rätt underhållande!!

Erkänner i efterhand att jag måste ha sett rätt dum ut! Men enda vittnet var ju under tolv så det är ju inget att lägga vikt vid ;) SÅg mig genant omkring och uteslöt att de andra runt om sett mig..

Japp.. det var min dag!!

(massageapparaten var en skit sak som inte höll ihop så imorgon ska här lämnas tillbaka ett stycke batteridriven massageapparat, inhandlas några konsoller till tvättstugan och lite sandpapper till ett loppis fynd, en pall som ska få nytt liv..)

Ha en skön söndag och håll reda på hatten..!

2 kommentarer:

  1. Du kan ju hitta mer spännande massageapparater på andra ställen än media markt. Va fan åkte du till media markt för att köpa en massageapparat för?!?!?

    SvaraRadera
  2. hahaha.. Ja du Fredde, kanske för att jag var desperat.. Få se vad man kan hitta i morgon?!

    SvaraRadera