måndag 10 oktober 2011

                        Lite färg och bildbevis på att vi har fått lite gjort, myst och picknickat under denna höst..;)

 
Thealie och jag var ute på en mysig promis på kyrkogården förra veckan!




 Nu i helgen lyckades jag få ihop tiden till att plantera lite höstfint i krukor.. genast blev det mycket trevligare att gå in och ut genom vår rätta entre ;)

  


                                                         
Vårat plommonträd har fått utstå en hel del vintertid så i år tar jag inga risker att det ska krascha under snön.. eller att rådjuren ska få sig en middagsbuffé bland våra frukträd så nu är som inhägnade ;)
  
I fredags var barnens favvo här.. Malin!! Vi tog en uppfriskande promenad och utforskade närområdet.. hittade en väg som jag aldrig tänkt på tidigare som tog oss upp till en liten mysig hage.. Annars är vi inte bortskämda med att få rå om Malin..  



 Liten blir stor ;) han har precis börjat få kläm på det där med att få mat I munnen.. här poserar han stolt med mat RUNT munnen ;) För det mesta är han så här glad men just nu så är han alltså inne i en period då ham mestadels sitter fast under möbler och han är mer eller mindre förbannad så fort man lägger ner honom ;)

 Under sommaren har flertalet av våra besökare fått prova barnens studsmatta.. så också mormor ;) OM min mormor hade levat hade hon nog älskat den.. tror att barnens mormor också tyckte att det var rätt skojsigt ;)
  
 
Barnen och jag tog oss en pickninck ut till havet.. myyyyysigt med mellis på klipporna och strålande sol som återspeglas i havet!!
Det är sådana tillfällen som ger en energi att orka skotta om vintern ;)
 

Tänk er denna bild om tja.. 10 år.. snacka om att man kommer få hicka.. T ser ut att vara kär i en popidol som lite självsäkert knäppt upp översta knapparna för att stila med överkroppen.. Tatuerad och ja.. hoppas bara att det är en go kille ;) Denna är i alla fall en myspropp!! (än så länge ;)
Ja nu orkar jag inte ävles med datorn.. får inte grepp om hur det fungerar här med bilderna.. rör man en så trillskas alla och all text.. så då får man korrigera och göra om det mesta.. ger upp ;)
kram på er!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar