fredag 29 april 2011

Liten Charlie - Lillgunnar!

Vi har funderat på vem han egentligen är lik, vi konstaterade att han var lite mer lik mig än Leffen tillskillnad mot sin storasyster som var en kopia av sin far..
I söndags fick vi sedan vårt svar.. Mamma/mormor och pappa/morfar hade kopierat över sin bröllops film från 60-talet.. (visste inte ens att det fanns färgfilm från den tiden, än mindre att pappa/morfar hade en egen filmkamera som han använde flitigt.)
Under tiden vi såg filmen konstaterade jag att min mor var oootroligt vacker och var mycket lik Malin i saltkråkan.. :) Men det som var roligast var att se pappa från dagen efter bröllopet då dom hade frukost hemma i stuga .. han hade ett par gräsliga byxor med hiskiligt hög midja (inte ovanligt att han än i dag drar upp linningen upp under armhålorna..) och ett par HÄNGSLEN.. när han tittar upp mot kameran så utbrister vi samtidigt att Charlie är väääldans lik sin morfar :)

En matt liten Charlie tar igen sig efter en jobbig lunch ...
 Det är ju två veckor sedan vår lille prins valde att komma ut till oss som väntat så länge.. Tror att vi har varit mer nyfiken på honom än vad han varit på oss. Ty när han väl kom ut så chockerade han med att sova, sova, sova, sova och äta.. avrapportera maten i form av blöjbyten och det är typ det ENDA som han INTE gillar.. byta blöja eller rättare sagt skötbordet!! He hate it.. han skriker så förbannat men dock inte lika högt (tack gode gud för det) som sin storasyster gjorde.. phju!!

 Efter att ha varit vår lillprins med hög nöjdhetsfaktor så har han dock börjat visa lite temprament. Han kräver att få ligga i famnen mest hela dagarna och detta är dock mysigt men om än lite frustrerande då det finns små saker som jag som mamma gärna gör när han sover.. typ äter, duschar, går på diverse toabesök..osv.. icke uppskattat av lille sonen!!
Men så länge han inte tar till sin stolta storasysters fasoner som hon hade under sin spädbarnstid så är hela familjen sååååå nöjd :)

Men som sagt.. skrika det kan han.. :)

Storasyster fick en lyxig förfrågan av bästaste Nettan om hon ville komma upp till kusinerna och sova där torsdag till fredag. Hon blev överlycklig och jag betvivlar att hon kommer att uppskatta att vi hämtar henne i kväll.. 
I morgon bär det av upp till Ö-vik för valborgsfirande med barndomskamraterna Malin och Vickan med familjer. Med tanke på att vi är tre familjer nu med 4-5 medlemmar i varje så börjar det bli rätt trångt och trixigt att få till sovplatser till alla.. men finns det hjärterum finns det stjärterum :)

Kärlek!

3 kommentarer:

  1. Charlie är ju söt nu iaf ;-), vem han än är lik.....
    Hoppas ni får en härlig helg!!!
    Kramar
    Cissi

    SvaraRadera
  2. Superfin liten kille!

    O vad härligt att allt flyter på bra för er!

    KRAM!

    SvaraRadera
  3. Men aaaw vilken liten gos!!! Hur himla ljuvlig somhelst... Så jag skulle säga att han liknar hela sin familj! ; ) Puss på er!

    SvaraRadera