onsdag 28 oktober 2009

Blöt gås..

Träffade en av våra chefer idag... han var som en blöt gås.. Eller vi upplevde i alla fall att han inte hade i syfte att föra våra synpunkter vidare. Han förde inte en enda notering, han gled undan och tro mig, det mesta som avhandlades var arbetsmiljö med förslag på förbättring, frågeställningar om framtida omfördelning av arbete. Vår arbetsplats har under kort tid genomgått en stor omorganisering och den börjar ge frukt så att säga.. men nu ska det göras fler men mindre förändringar!! Nu har det tyvärr varit så att de arbetsuppgifter som man ska utföra på nya plater i sverige har fått ta emot de nya arbetsuppgifterna innan personalen har fått tillgång till utblindningen! Vilket har resulterat i att balanserna har byggds på redan innan personalen kunnat ta emot flödet av jobb! Olyckligt och det var ett bra tillfälle att belysa dessa missar.. tyvärr kändes det inte som att det berörde honom..han var som sagt som en blöt fågel.. det bara rann av!!

Nu har familjen Bergström kommit hit för att våldsgästa oss.. alltid lika trevligt och alltid lika stojigt.. familjen med tre tjejer och två hundar :) Ja ni kan ju se bilden framför er!

SÅ här ska nu fikas och mysas, surras och kjabblas om ditten och dattten!!

Tänkte ta mig till ICA på stor handling.. oj .. missade det.. sååå synd.. då blir det L som får stor handla i morgon!! Jag för Tvn för mig själv.. I kväll Greys.. i morgon.. godis och nån mysig film!!

KRamers!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar