onsdag 11 november 2009

Någon som läst tidningen idag?

Jag snabb surfade innan jag gick hem från jobbet i dag.. Blev sååå illa berörd och rent ut sagt FÖRBANNAD..
Visste ni att det finns en högt uppsatt politiker i södra Sverige som anordnat en gruppsex "träff" för 4 till äldre medelålders män... ja gruppsex?? Gang Bang.. Öh.. en betald tjej på 13 eller 17 år.. rätt stor skillnad men jag greppade inte i vilken ålder hon befann sig när detta inträffade..
DOm hade ställt sig i ring kring flickan och ja... gjort det dom äldre karlarna behagade.. därefter utsatt henne för andra övergrepp.. Ja jo hon fick ju betalt men för vad? Ha sexuellt umgänge med några män på lika villkor.. eller var det på männens spelplan och med deras spelregler..
Politikern säger själv att han bara rörde vid hennes ena bröst en gång.. Medans övriga inblandade påstår att han och en annan karl var de som höll i själva förmedlingen av sex och förnedringsleken.. och att dom fick "rabatt" på sin del av priset..
OCh för att spetsa på hela horribla storyn så har han en tjänst som gör att han har kontakt med barn!
Flickan har under rättegången berättat att när hon kom in i politikerns bostad satt två av männen och kikade på en porrfilm med strypporr.. ja hon kände sig jätte lugn och hon var nog jätte övertygad om att hon skulle överleva kvällen.. fem äldre karlar och med inslag av strypsex, ja det är säkert en fullkommlig trygghet för denna 13 eller 17 åriga tjej..

Och att man reagerar på att han är politiker.. ja man kan ju undra vad de övriga var för ena präktiga män.. Ja.. sånt trevligt samhälle vi lever i... En kvinna kämpar för sitt liv efter att en ex pojkvän spöat skiten ur henne, en annan eftersöks i en annan del av landet efter att hon förmodats frihetsberövats.. nån annan våldtas i sitt eget hem av sin man, en annan kvinna kämpar för att hålla ihop sin familj och sig själv efter att ha blivit uppspöat av sin man, en liten flicka sover med ena ögat öppet efter att kontinueligt utsättas för sexuella övergrepp av sin far/styvfar/granne och sen finns det en och annan flicka pojke som utsätts för övergrepp av sin mamma/barnvakt.. Ja världen är underbar.. för att inte glömma att det även finns tusentals små pojkar och flickor som sover som asplöv.. Kvinnor som kämpar för sina liv dagligen ..

Sen finns det svin som dessa män som kommer in i en rättssal och får ett inbetalningskort på 1500 kr som straff.. Ja världen är ju HELT UNDERBAR!!

Kram och god natt.. var nöjd över att ni lever ett underbart liv.. och statistiskt sett så finns det säkerligen någon av er som läser detta som vet något om hur det känns att kämpa och alla ni som kämpar på detta speciella sätt.. Lycka till och VÅGA ta hjälp! Finn någon som ni kan prata med.. någon som kan hjälpa er att förmå orka ta ett kliv åt sidan..

Ja nu har moral tanten snackat.. Men allvarlig.. ta hand om er! Live är en kort gåva som borde få vara UNDERBART!!

Nu.. sov gott!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar