tisdag 24 november 2009

snäääälla..

någon som vill ta min plats i tandläkarstolen..
Denna gång känns det som om jag verkligen skulle måsta ha ngt lugnande.. Mår illa, vill bara skrika och/eller grina, kanske kräkas en liten skvätt..
Snyft, jag vill verkligen VERKLIGEN inte!

Gaaaaaa på riktigt!!!!!!!!!!

2 kommentarer:

  1. Du och min make är lika peckliga båda två...Jag ska berätta en hemlis; jag får skjutsa honom till tandläkaren...varför? Jo, han tar nämligen lugnande inför besöken! Hihihi...

    Lycka till! :)

    SvaraRadera
  2. Det där påståendet är det ingen som sett det verkliga resultatet av!

    Men empatisk som jag är kan jag verkligen sätta mig in i hur det känns. djldkfl lölfl... ja du ser ju själv, redan så svettig i händerna att fingrarna slinter över tangentbordet!

    Men efter ett par år då jag inte träffat tandplågaren så tog min bättre hälft mod till mig och bokade in mig på en terapeutiskt samtal med tandhygienisten.

    Som en skamsen 7-åring fick jag gå in och sätta mig i tandläkarstolen, märkbart stressad av situationen, och samtala med henne och lät henne även titta i min mun.

    Vi diskuterade även olika ångestdämpande åtgärder så som lustgas, narkos och lugnande tabletter.

    Missbrukaren i mig såg Stesolid-tabeltterna som ett bra alternativ så vi bokade en ny tid då vi skulle sätta igång på allvar.

    Nu går det.... skapligt. Tabletterna är inte sådär jättestarka så ruset går fort ur. Men nog är jag lugnare än om jag skulle gå odrogad.
    Kan klart rekomenderas!

    Nu ska jag gå och raka mig och sedan stå och kissa!

    Ps. Angelica förstår iallafall det
    där sista :-d

    SvaraRadera