lördag 14 november 2009

sömning Lördag..

I dag var det då ett envist snöande.. blir stressad.. Tror att det är i dag som vi ska försöka komma överrens med våra fd markägare... ÄÄr såå nervös, vad gör vi om dom bestämt sig för att inte sälja ut någon mer mark till oss?
Ja ska vi bara riva vårat garage som vi sliiiiitit med så? Trodde inte att jag kunde ÄÄlska något så mycket som ett garage!??! Men vi är direkt beroende av detta bygge och om det blir så att det ska rivas, vart gör vi av allt material som det består av? VI måste i så fall bygga upp det till sommaren, vilket innebär samma jobb som vi lagt ner nu i sommar... och det innebär samtidigt att vi fortfarande inte har någonstans att förvara allt som skulle ut i förrådet.. ja då förskjuts bygget av övervåningen ytterligare ett år.. Vet ni.. skulle det vara så att vi måste riva garaget så känns det faktiskt som om vi skulle kunna ta vårt pick och pack och sälja! PÅ sant så tror jag inte att jag orkar fortsätta att kämpa och slita så som vi gjort fram till nu.. Att få klart garaget och förrådet var liksom ett viktigt del mål.. efter att det var klart skulle vi få vila lite, hämta kraft och få ordning på alla "bra att ha" saker.. Men som sagt.. det bestäms idag och den snön som kommer hjälper oss inte!! Det bli liksom än värre att hitta igen tomtmarkeringarna!!
SÅ håll tummar, knän, armbågar och be gärna även till en eller två gudar eller om ni har någon annan som skulle kunna hjälpa oss.. nån ev högre makt eller så!! Ja eller så räcker det kanske bara med att hålla tummarna!!

KRam på er!

2 kommentarer:

  1. Hej hej!
    Jobbigt det lät... håller tummar och tår!
    Ahaa, känner du Kicki... Hälsa tillbaka!
    Vita huset på ön ligger då på ön här i S-vall?
    Trevligt trevligt :)
    Ta med dig Kicki o kom på julmarknaden här i Oxsta den 28:e vetja!

    Vad mycket fint du har pysslat!

    Trevlig helg till dig med!
    Kram Hanna

    SvaraRadera
  2. Tänker på er :-)
    Men om det är så djävligt så att ni inte kommer att få köpa marken så finns det faktiskt dom som lyfter hus/byggnader... och sedan man gjort nya plintar på ett bra ställe så kan man lyfta huset av de gamla och ställa på det på de nya. Det tror jag vore en bättre idé än att riva och bygga upp igen. Visst det är en del jobb ändå men mycket mindre... Värt att kolla upp om allt nu skulle gå emot er, men det får vi väll hoppas att det INTE gör!

    Kram på er
    Cissi

    SvaraRadera